Brug sundolitt S80 når der er brug for trykfast isolering

Brug sundolitt S80 når der er brug for trykfast isolering

Sundolitt S80 plader bruges der hvor der er brug for en trykfast isolering. Ved behov for lavere trykfasthed kan Sundolitt s60 også bruges. Men skal der f.eks. isoleres i gulve ved mindre erhverv, under garagen eller steder hvor der er meget færden anbefales det at bruge dette materiale. Herunder kan du læse alt hvad du har brug for at vide om produktet

Nemt at arbejde med

Sundolitt S80 er lavet af EPS (ekspanderet polystyren) flamingoplader, hvilket gør det til et letvægtsmateriale der er nemt at arbejde med.

S80 henviser til hvor mange kPA pladerne kan tåle, i dette tilfælde er det altså 8 ton pr. kvadratmeter.

Pladerne kan nemt tilpasses med en håndsav eller en flamingoskærer der giver et rent snit.   

Hvor bruges Sundolitt S80 plader

Du kan lægge Sundolitt S80 plader direkte oven på et afrettet underlag af f.eks. sand eller lecca sten. Fugt kan ikke trænge op gennem pladerne, men dog kan samlinger give anledning til en kuldebro, derfor anbefales det at lave isolering i to lag med forskudte samlinger. 

Isoleringen kan bruges steder med semi-tung trafik som f.eks. i mindre garager osv.

Er der tungere eller hyppigere trafik kan det anbefales at bruge plader som f.eks. Sundolitt S150

Isolering med lang levetid

Flamingo har en rigtig lang levetid, og du kan derfor forvente at hvis Sundolitt S80 pladerne er lagt korrekt, holder de i mange år.

Har du brug for ekstra isolering fås de også med en særlig høj isoleringsevne hvor de er ca. 20% mere effektive, så til den energioptimerede bolig kan det være et bedre valg. 

Ved bortskaffelse skal du dog være opmærksom på at pladerne skal afleveres korrekt til genanvendelse da naturen bruger mange år på at nedbryde flamingo.

Comments are closed.