Du kan finde din ergonomisk korrekte kontorstol på Kontormøbler.dk

Du kan finde din ergonomisk korrekte kontorstol på Kontormøbler.dk

Det er super vigtigt for både trivsel og effektivitet på kontoret, at medarbejderne har møbler, der er ergonomiske korrekte. Hos Kontormøbler.dk kan du blandt andet finde professionelle og ergonomisk korrekte kontorstole godkendt til erhvervsbrug. Virksomheden har nøje udvalgt de bedste stole indenfor hvert mærke og kategori, så du let kan finde den helt rigtige stol til dit behov lige meget om det er til kontoret eller til hjemmekontoret og lige meget om de bruger stolen 8 eller 24 timer om dagen. Kontormøbler.dk tester og afprøver selv alle stolene på egen krop inden de kommer i webshoppen.

Hos Kontormøbler.dk har i mulighed få at få professionel rådgivning samt at teste stolene inden i beslutter jo for hvilke i vil købe. Virksomheden har super stor erfaring med hvilke stole, der passer til hvilke behov, og du kan altid trække på deres ekspertise.

Blandt de spændende stole på Kontormøbler.dk kan nævnes den unikke Spinella, der er produceret med fokus på netop ergonomi. Denne er en helt ny dansk designet stol, der er skabt til professionel brug. Ergonomisk ned til mindste detalje og med et meget unikt udtryk. To rygpuder, der begge seperat er indstillelige. Stolen er betrukket med det lækre og naturligt smudsafvisende Comfort stof. En anden spændende stol på Kontormøbler.dk er Capisco. Denne er at betegne som en nyklassiker. Kan bruge både siddende og halv-stående og kan naturligvis justeres til alle behov. I den helt dyre ende er en Classic Executive kontorstol. En virkelig smuk minimalistisk stol i klassisk design. Her er en luksus-stol til dem, der ikke vil nøjes. Har høj ryg, justerbar sædehøjde og avanceret vippefunktion. Virkelig en lækker stol. Men udvalget er super stort på Kontormøbler.dk, hvor alle kan finde noget til deres behov.

Kontorstolene er alle udstillet til afprøvning i showroom i Aarhus og København, men Kontormøbler.dk kommer gerne forbi jeres virksomhed så i kan afprøve dem.

Comments are closed.