Efterskoleophold med mulighed for e-sport-undervisning

Efterskoleophold med mulighed for e-sport-undervisning

Et efterskoleophold vil altid være en unik mulighed for den unge. Her får de friheden til at udvikle sig både personligt og fagligt under opsyn fra engageret voksne mennesker, der er sammen med dem hele dagen. Det er også et sted, hvor mange danner venskaber, der varer hele livet.

Lige så meget som de unge selv vokser under opholdet, vokser mange så at sige ind i hinanden, hvorfor de oplever enormt omsorgsfulde venskaber.

Udover dette tilbyder langt de fleste efterskoler valgfag, som de unge bliver undervist i med henblik på at gøre en hobby til en talent. Uanset om du har prøvet disciplinen før, eller om du er helt ny, kan du frit vælge, hvilket hold du gerne vil på.

På det seneste er det blevet meget populært med e-sport-undervisning. Der er en stor forespørgsel fra de unge om at blive undervist i taktik, strategi og holdspil i det hele taget. Hvis dette er noget, som du genkender, så er der en gaming-efterskole på Sjælland som virkelig har sat fokus på dette.

God holdånd og opførsel i spillene

Her bliver man undervist af uddannede e-sportsinstruktører og diverse gæstelærer. Der er fokus på at træne det taktiske overblik samt evnen til at kommunikere klart og tydeligt, så holdet kan blive dygtige til at samarbejde.

Det er jo en sport, hvor man sidder meget ned, og det er hårdt for kroppen. Derfor skal i samtidigt træne og vedligeholde jeres fysik, så I er klar til at sidde foran computeren.

Efterskolen stiller 15 lækre gamer-computere til rådighed, som allerede har de spil installeret, som I skal øve jer i. Det er bl.a. Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. Målet er, at I kommer ud og spiller turneringer i løbet af året.

Comments are closed.