Få lavet en gratis gennemarbejdet analyse af dine Google AdWords

Få lavet en gratis gennemarbejdet analyse af dine Google AdWords

Digital markedsføring er et must, når du skal have solgt dine produkter. Dig og din virksomhed bliver simpelthen lettere set af den rette målgruppe på platforme som Facebook eller Google. Og internetsalget er konstant voksende i Danmark og vores nabolande. Danskerne søger efter de produkter, som de har brug for online. Og 90 % af danskernes onlinesøgninger foretages via Google.

Derfor er AdWords, der er Googles egen annonceringsplatform, en oplagt måde at markedsføre dig på. AdWords er de sponsorede annoncer, som fremkommer øverst på Google-siden, når du har foretaget en søgning på Google. AdWords rummer en lang række effektive værktøjer til at skaffe kunder i butikken. Google AdWords har den store fordel, at de kun fremkommer, når de er relevante i forhold til den søgning, der er foretaget. Dermed er det altid relevant trafik disse annoncer driver ind på dit website. Og relevant trafik giver mere salg. Endnu en fordel ved AdWords er at du kun betaler for den trafik som de genererer. Betalingen er ganske simpelt per klik på annoncen.
Men det er vigtigt for effektiviteten af dine Google AdWords at disse er lavet bedst muligt med den rette strategi og det rette fokus. På den måde sikrer du, at det er de rigtige kunder du får på dit website, og chancen for salg er dermed størrer. Risikoen er, at du hurtigt kan bruge mange penge forgæves.

Eksperter hos Convesio

Hos virksomheden Conversio i Åbyhøj er de eksperter i blandt andet online markedsføring, Google AdWords-kampagner og optimering af disse. Dette specielt for webshop, hvor du som bekendt får direkte profit. Virksomheden mener, at der altid er noget, der kan gøre bedre og at succes beror på løbende optimering. Conversio tilbyder ovenikøbet, at du kan få lavet en gratis AdWords analyse af dine nuværende kampagner. Tilbuddet omfatter en uddybende og gennemarbejdet analyse af din Google AdWords konto inkl. ROI beregninger og optimeringsforslag. Dette efterfølges af en grundig 60 minutter 1-til-1 gennemgang og konsultation. Alle dine kampagner vil blive gennemgået og sammenholdt med data fra din Google analytics konto. Ud fra dette påpeges konkrete forbedringsmulighder, og der opstilles mål, du kan forvente at nå. Desuden følger råd over specifikke optimeringstiltag, du bør iværksætte for at nå disse mål.
Conversio har gennem mange års arbejde med AdWords udviklet en veltestet metodik til at opbygge velfungerende kampagner til AdWords. Denne omfatter naturligvis at parre mennesker på nettet med det de efterspørger. Men det er også vigtigt at tage hensyn til hvorfor folk søger på Google, hvilke budskaber der trigger dem, og hvad konkurrenterne gør. Alt dette kommer naturligvis deres kunder til gode.

Hvorfor gratis

Conversio tilbyder den gratis analyse for at hjælpe dig og din virksomhed på rette vej. De mener, at det er fair at du uden beregning kan få et realistisk billede af dit potientiale og hvilken indsats der skal til for at nå dine mål. Du er ikke forpligtiget til efterfølgende at benytte dig af Conversios assistance. Dette er du naturligvis velkommen til, men det står dig helt fri. Og naturligvis er den gratis analyse 100 procent fortrolig og videregivet ikke til tredje part.

Comments are closed.