Gode online-tilbud på overvågningskameraer af høj kvalitet

Gode online-tilbud på overvågningskameraer af høj kvalitet

Overvejer du at installere et overvågningskamera i din privatbolig for at undgå indbrud? Eller ønsker du at sætte overvågningskameraer op i eller omkring din virksomhed for at afsløre tyveri eller forbygge hærværk og indbrud? I så fald kan du spare penge ved at søge online efter de bedste tilbud på overvågningskameraer, og vælger du at handle i webshops, som er specialiserede i overvågningsudstyr, så får du samtidig god kvalitet.

Indendørs overvågningskameraer til gode priser

Hos Specialkamera.dk finder du mange gode tilbud på overvågningskameraer af høj kvalitet. Du kan eksempelvis vælge et Ednet Cube trådløst IP kamera til indendørs brug, som fås til en supergod pris. Med den medfølgende app kan du nemt koble kameraet til din iPhone, iPad eller Android, og så kan du overvåge dit hjem eller din virksomhed, uanset hvor du befinder dig. Kameraet har et kompakt design og kan nemt placeres på f.eks. en reol, og CMOS-sensorer med infrarøde lysdioder giver knivskarpe billeder døgnet rundt. Y-Cam Home Monitor er et andet driftssikkert, brugervenligt, indendørs overvågningskamera, som nemt kan tilsluttes med kabel eller kobles til dit netværk, hvor du kan følge kameraet live via internetadgang.

Komplet trådløst overvågningssæt

Du kan også vælge ABUS trådløst overvågningssæt med to kameraer, en optagerboks og en app. Kameraet egner sig til både indendørs og udendørs brug og er dyrere end de to førnævnte kameratyper, men du får meget for pengene. Du kan tilslutte i alt fire kameraer til optageboksen, og de ekstra kameraer kan tilkøbes løst. Systemet kan enten anvendes som et trådløst lukket system eller med adgang via en app, og det er nemt at installere. Kameraerne har bevægelsessensor og indbygget IR lys, så der kan optages om natten. Alle optagelser kan gemmes på et micro-SD kort, og du kan indstille kameraerne, så de optager kontinuerligt, ved registrering af bevægelser eller efter en tidsplan. I webshoppen finder du også andre typer af overvågningskameraer, og der findes garanteret et, som passer til dine behov.

Comments are closed.