House Doctor går ikke på kompromis med kvaliteten

House Doctor går ikke på kompromis med kvaliteten

Danske House Doctor er en familiedrevet virksomhed grundlagt tilbage i 2001. Virksomheden producerer boligtilbehør, og har som koncept, at de ikke må gå på kompromis med kvaliteten i deres produkter. House Doctor har udviklet sig succesfuldt. Der beskæftiges 50 medarbejdere, og der sælges varer til en stor del af verden, heriblandt lande som New Zealand og Japan, hvor der traditionelt er meget stor interesse for moderne og luksuriøse produkter i den stil som House Doctor producere. House Doctor udvikler hele tiden nye produkter med ideen om at fremme livsglæden for deres kunder.

I webshoppen på Bekko.dk, der er specialister i alt i lamper og belysning, sælges en lang række af House Doctors produkter. Du kan i ro og mag sidde foran computeren og vælge blandt disse kvalitets produkter, som efterfølgende bliver leveret indenfor få dage. Og dette til knivskarpe priser.

Blandt de spændende og populære House Doctor lamper, som du kan få på Bekko.dk kan nævnes en Molecular loftlampe fremstillet af jern med sort coating og messing. Lampen er 78 cm høj og 68 cm bred. Super flot lampe, der giver mange muligheder. En anden mulighed er en Ace loftlampe messing fremstillet i jern. Igen i flot design og faktisk let at holde ren. Art Deco bordlampe fremstillet i jern, messing og aluminium. Meget elegant til skrivebordet eller lignende steder. I den lidt mere anderledes stil er blow lamperne, der finden i tre forskellige designs og mellem 86 og 100 cm i højden.

Skal det være lidt mere simpelt er muligheden at købe en klar rund LED dekorationspære, der fremstår virkelig elegant, og har hele 25.000 timers levetid. Eller måske en Smokey circle grå lampe med spejleffekt, der giver flot og elegant effekt. 

Leder du efter en House Doctor lampe via Bekko.dk finder du et rigtigt stort udvalg, og det er oplagt at benytte denne webshop, når du søger kvalitets lamper i lækkert design.

Comments are closed.