Jagttøj – en essentiel del af jagten

Jagttøj – en essentiel del af jagten

Jagttøj er ikke bare for fornøjelsens skyld – det er en essentiel del af jagten, og du bør derfor altid investere i holdbart jagttøj. Hos B-WILD finder du kvalitetsjagttøj fra mærker som Fjällräven, Sitka og Seeland, og når du først har prøvet det, så ved du, hvorfor camouflerende tøj er så vigtigt for jagten.

Camouflage er ikke det eneste

En effektiv jagt kræver godt jagttøj, der er en smule camouflerende, og det er naturligvis for at byttet ikke skal få øje på dig lige med det sammen. Men camouflagen er faktisk ikke det eneste, der gør jagttøj uundværligt. Har du anskaffet dig tøj af høj kvalitet, vil du opleve, at det er komfortabelt og holdbart at bære, og at det gør jagten til en større fornøjelse end ellers.

En god jakke er uundværlig

Med en god allround jakke, kan du klare det meste. Hvis du får selve “skallen” på plads, kan du nemlig supplere op med varmt undertøj og isolerende lag, hvis vejret indbyder til det. Derfor skal du virkelig være opmærksom på at få en god kvalitetsjakke, der kan holde i mange år. 

Det er en god idé, at vælge en jakke med membran, fx Goretex, så den også kan bruges på en fugtig regnvejrsdag. Modsat en traditionel regnfrakke lader membranen din krop ånde, og jakken vil derfor være behagelig at have på uanset vejret.

Spar ikke på støvlerne

Det kan være en dyr fornøjelse at investere i et fuldt jagtsæt, men når det kommer til støvler, må du ikke gå på kompromis. Gå efter en model, der ikke er for tung, så du kan klare at gå i hårdt terræn og vær også opmærksom på isoleringen, hvis du skal bruge dem i de koldere måneder. Gå gerne efter læder, da kunststof, ruskind og kompositstøvler ikke holder så godt i længden, når det kommer til jagtens strabadser.

 

Comments are closed.