Kæmpestort udvalg af storkøkkenudstyr til restauranter, kantiner og pizzeriaer

Kæmpestort udvalg af storkøkkenudstyr til restauranter, kantiner og pizzeriaer

Har du brug for storkøkkenudstyr til din nye restaurant, pizzeria, grillbar, kantine eller bageri, og vil du gerne have kvalitet til de bedste priser? Hos Nordisk Storkøkken finder du et kæmpestort udvalg af køkkenudstyr, og her kan du finde alt, hvad du har brug for, for der er mere end 10.000 produkter i webshoppen. Du kan selv sidde i ro og mag foran computeren og søge specifikt efter bestemte produkter, eller du kan kigge under de forskellige kategorier, som gør det mere overskueligt at finde frem til de produkter, du har brug for. Nordisk Storkøkken er totalleverandør i udstyr til storkøkken og gastro, så fordelen for dig er, at du kun behøver at handle ét sted. Har du stadig din forretning på tegnebrættet, og har du brug for rådgivning i forbindelse med etablering af et storkøkken, så får du god og professionel hjælp hos specialisterne hos Nordisk Storkøkken.  

Servér lækker mad i restauranten eller kantinen

Er det en restaurant, du vil åbne, så finder du et stort udvalg af køleskabe, fryseskabe, dybfrysere, vinskabe og ølskabe til opbevaring af mad og drikkevarer. Du finder ovne, microovne til bagning og opvarmning af mad, og du finder storkøkkenmaskiner som f.eks. røremaskiner, kartoffelskrællermaskine, gryder, pander, service, skærebrætter, kødhakker, blender og meget andet. Det er vigtigt med den rigtige udsugning i et storkøkken, og du kan vælge mellem forskellige typer af emhætter og udluftningsanlæg i webshoppen. Er du ved at åbne en bar eller hotelrestaurant, så finder du et stort udvalg af udstyr til at lave lækre drinks i baren som eksempelvis bardiske, is-terningemaskiner, blendere og glas, og du finder et stort udvalg af køkkenredskaber, service og hotelvogne. Driver du en kantine, finder du eksempelvis kold- og varmbuffet, salatborde og kantiner i forskellige størrelser til opbevaring af mad. Har du et catering firma, finder du alt, hvad du har brug for, når du skal lave lækre retter ud af huset. Uanset hvilken type storkøkken, du har, så er det nødvendigt med en eller flere gode opvaskemaskiner, så du hurtigt og nemt kan få rengjort dit udstyr, når du er færdig med madlavningen.

Sprøde pizzaer, god grillmad og lækre brød og kager

Vil du gerne lave byens bedste pizza eller rigtig god grillmad, så finder du et stort udvalg af pizzaovne, pizzapresser, dejælter, pizzaborde, pizza-, pasta- og salattallerkener, pizzaspade, BBQ-gas-grill, kyllinge-grill riskoger, nudelkoger, friture til pommes frites, kebab-grill, pølsevarmer og pastamaskiner. Dermed kan du nemt og effektivt lave lækker take away til glade kunder. Drømmer du om at åbne dit eget bageri med lækre brød og kager, så finder du alt udstyr til bagning i webshoppen. Her er røremaskiner, dejæltere, melvogne og bageovne. Du kan få konditorkølediske til fremstilling af kager og kagekøleskabe, så dine kager kan stå fremme i butiksvinduet. Har du spørgsmål vedrørende produkter, bestilling eller levering af varer, så tilbyder Nordisk Storkøkken en god og personlig service. Hos Nordisk Storkøkken er du sikker på at få rigtig god kvalitet for pengene, og de varer, som du bestiller, får du leveret i løbet af 4-7 dage.

Comments are closed.