Masser af fordele ved Sirius LED lys

Masser af fordele ved Sirius LED lys

Er du bekymret over at have levende lys nær dine børn, men elsker den hygge lysene giver, specieli i de mørke måneder? Så skal du vælge Sirius LED lys uden levende lys. Med dette får du et bloklys, der bare står og passer sig selv og hygger om hjemmet. Du slipper for farlig ild, så selv på børneværelset eller hos de ældre på plejehjemmet kan du have et bloklys stående. Og faktisk kan du også have lysene stående udendørs, så længe der er tørvejr.

Lysene er lavet af ægte stearin med en fin glat overflade, og ovenikøbet kan du få lyste med en flammeformet pære, der bevæger sig nøjagtigt som en ægte flamme.

Endnu en fordel er at du ikke behøver bekymre dig over at skulle slukke for lyset. Der er nemlig indbygget timerfunktion, så lyset slukker efter 8 timer, hvis du ikke selv gør det. Og efter 16 timer tænder lyset igen. Med andre ord: Hyggen kommer helt af sig selv, og dette uden forurening i dit hjem. Duften har du stadig.

Køber du et Sirus LED-lys via LivingInStyle.dk får du lyset leveret i en flot gaveæske, så du let kan give det videre til den rette modtager. Men husk også at købe AA-batterier med. Disse medfølger ikke og du skal bruge 3 stk. Prisen lige nu for et Sara LED-lys i hvis på 25 cm med vippende flamme er kr. 179,-. Men generelt kan du i webshoppen få et stor udvalg af forskellige LED-lys som et fantastisk alternativ til normale stearinlys. Og i øvrigt også generelt et imponerende stor udvalg at alt til en stilfuld og kreativ boligindretning. Hos Living in Style er møblerne ikke masseproduceret i Kina. Møblerne er håndlavet og du kan få et helt unik look. Virksomheden råder over egen fabrik i Indonesien, hvorfra der kan leveres til specifikke behov.

Comments are closed.