Med Europe Magic Wand får du en vibrator, der rækker langt ud over det sædvanlige

Med Europe Magic Wand får du en vibrator, der rækker langt ud over det sædvanlige

Tidligere var det for mange et tabu at bruge sexlegetøj og at tale om at bruge det. Men dette har heldigvis ændret sig. Det er blevet mere og mere udbredt at tale om at bruge sexlegetøj og derfor er salget af sexlegetøj hele tiden stærkt stigende.

Skal du give din kæreste en gave, der er lidt mere end blot chokolade eller blomster, og som kan komme jer begge til gavn. Så er en vibrator et oplagt valg. Og søger du en lækker vibrator, der kan lidt mere end en sædvanelige vibrator? Så skal du kigge på Magic Wand Vibrator, som du kan få via Volupto.dk. En gave uden kalorier og som kun kan glæde.

Med Magic Wand Vibrator får du en kraftfuld og lækker vibrator, der kan rigtig meget. Med denne er du sikker på at din partner, og dig, får stor nydelse og dette uanset ønsker og behov. Du får en vibrator, der kan benyttes til både intens og til blid stimulation, og du får fuld tilfredsstillelse. Magic Wand Vibrator er let at justere, og du kan nemt indstille til lige præcis den hastighed, som du ønsker. Knapperne sidder ganske enkelt på vibratorens skaft.

Via Volupto.dk kan du få den nyeste version af Europe Magic Wand. Du får lækre og effekfulde vibrationer med et lavt lydniveau. Du får den eneste 230 V vibrator, der kan fremvise en dokumenteret CE godkendelse. Du slipper fra stiktransformer, og du slipper for at have din vibrator liggende til opladning, da du har en 236 cm lang ledning, og dermed stor bevægelsesfrihed. De effektive vibrationer vil ikke kunne opnås med et batteridrevet apparat, så du får meget mere effektivitet.

Vibratoren har seks hastigheder, fra blidt til kraftfuld, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder. Vibratoren kommer med blød aftagelig kugletop med silikonhætte, der kan hjælpe med at opnå afslappet, behagelig vibrationer og massage.

Kort sagt er Magic Wand er kort sagt det perfekte sexlegetøj til en erotisk og sensuel aften. Med denne kan du gå på opdagelse både alene eller sammen med din partner. Der er virkelig alle muligheder til både intim massage og til almindelige kropsmassage. Vibratoren er perfekt til at få kroppen til at slappe af og få sexlysten til at spire. I kan spice ethvert forspil op, og vibratoren er fantastisk til at pirre og ophidse både dig selv og din partner. Du kan med stor fordel benytte Magic Wand til at stimulere de erogene zone, du foretrækker, og dermed vække vilddyret og få sexlysten tilbage i soveværelse. Og så er den nem at rengøre.

Vil du have endnu mere ud af Magic Wand anbefales at du anskaffer dig minimum et erotisk stykke tilbehør, der kan bruges til stimulering af g-punkt, anus og klitoris. Endu et godt råd er at bruge din vibrator med en vandbaseret glidecreme. Så opnår du den bedste oplevelse med vibratoren.

Comments are closed.