Sådan undgår du, at din restaurant bliver til Hell’s Kitchen

Sådan undgår du, at din restaurant bliver til Hell’s Kitchen

Mange går med en drøm om en restaurant i maven, og hvis du gerne vil udfolde dine madlavningsevner i et storkøkken, så er du med i denne flok. Men det er ikke nemt at holde styr på gæster, udstyr, mad og personale i et miljø, hvor alting skal gå stærkt. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du undgår, at dit eventyr bliver til et mareridt.

Køb ordentligt køkkenudstyr

Den første investering i et storkøkken er ikke billig, fordi du skal have en masse komponenter, som du normalt ikke har i et køkken. Samtidig skal du have flere af den samme ting, så der kan laves mange menuer på én gang. Eksempelvis skal du også have fat i godt ventilationsudstyr som et mærke som Exhausto kan levere.

Gør ordrehåndtering digital

Står dine ansvaret med al ansvaret, når de er ude ved bordene for at hente ordrer, eller kan de taste det ind på en telefon eller anden digital enhed? Når beskeden kan gå direkte i køkkenet, minimerer du ikke blot fejlprocenten, men det går også meget hurtigere at få maden i gang. Du slipper for at have sedler hængende over det hele, hvor lidt manglende organisering kan sætte det hele over styr.

Kvalitet over kvantitet

Når man som restaurant ligger lokalt, får du meget hurtigt et rygte blandt befolkningen. Det nytter ikke noget at satse på kvantiteten og tænke forretning, fordi du kan ikke have en succesfuld restaurant, hvis din mad ikke smager godt. Det er alfa og omega, hvis du vil have succes og få gode anmeldelser, som trækker folk til.

Comments are closed.