BARF hundefoder fra Dollardog.dk

BARF hundefoder fra Dollardog.dk

Hvis du har, eller blot på et tidspunkt af dit liv har haft, en eller flere hunde, ved du, hvor vigtigt det er, at en hund får den rette kost. Korrekt hundefoder er ikke en entydig størrelse, da det kommer meget an på hvilken race din hund er, hvor stor den er, hvor gammel den er, og hvor højt dens generelle aktivitetsniveau er. En hund, som bor i lejlighed i byen og måske kun bliver luftet to-tre gange om dagen, fører en forholdsvis passiv tilværelse og vil ikke have det samme behov for energitilførsel som en hund, der bor på landet og kan løbe frit omkring, eller en hund, der bliver brugt til jagt eller agility. Byhunde har desværre en tendens til at blive fede som følge af overfodring eller fejlernæring – de får simpelt hen foder med for højt kalorieniveau, og i for store mængder i forhold til hvor aktive de er. Disse hunde har en øget risiko for at udvikle sukkersyge, sygelig fedme, og hjerte-kar-sygdomme – selv visse typer af kræft ses oftere hos fede hunde end hos normalvægtige.

 

Derfor er det vigtigt, at du holder øje med din hunds vægt og aktivitetsniveau, og tilpasser fodermængden samt kalorieindholdet i foderet derefter. Hos Dollardog.dk finder du et bredt udvalg af hundemad, som udelukkende kommer fra anerkendte mærker som Alpha Spirit, AniBio, Brit Care, Carnilove, FarmFood, NOW!, Pepper’s Choice og ZiwiPeak. Samtlige brands fører kornfri produkter, og er alle sammensat præcist efter den specifikke hunds behov. Ud over frisk kød er der også tilsat grøntsager, frugter og bær, krydderier, diverse vitaminer og mineraler samt kosttilskud som for eksempel taurin og glucosamin for stærke knogler og led.

 

Dollardog.dk fører hundefoder til enhver race og størrelse. Hundefoder fra Dollardog.dk har fokus på hundes sundhed, og er derfor fri for kunstige tilsætningsstøffer, sukker og gluten.

Comments are closed.