Skab en renere arbejdsplads med pedalspande

Skab en renere arbejdsplads med pedalspande

Pedalspande er efterhånden en gammel opfindelse, og den findes da også i både hjem, institutioner og på arbejdspladser. Den findes så mange steder, fordi den fungerer. Pedalspanden er en nem og hygiejnisk måde at skille sig af med affald. Og derfor har man også lyst til at bruge den.

Når det kommer til henkastning af affald, er mennesker desværre meget dovne dyr. Hvis ikke der hurtigt byder sig en nem og hygiejnisk måde at skille sig af med affald, kan det hurtigt ende et uhensigtsmæssigt sted. Folk kaster affald i naturen, i toilettet, og andre steder, hvor det slet ikke hører hjemme.

Men oftest gør de det netop fordi det føles nødvendigt. Fordi der ikke er en skraldespand til rådighed. Eller fordi den skraldespand, som er til rådighed, er enten fyldt eller ulækker.

Med smarte pedalspande kan du sørge for at flere vælger den ansvarlige løsning. Hyppig tømning og rengøring er selvfølgelig nødvendigt, for at løsningen fungerer.

Gør det nemmere at skille sig af med affald på en ansvarlig måde

Ejer du en virksomhed, er du leder, eller har du på anden måde det overordnede ansvar for rengøring på din arbejdsplads, kan det være i din interesse at investere i pedalspande. Til toilettet, til køkkenet, til kontoret generelt.

Pedalspanden er smart, fordi den kan betjenes uden hænder. Derfor skal man ikke være nervøs for at komme i kontakt med andres bakterier, når man benytter den. Men det er også låget, der afholder lugte fra at sprede sig, som gør pedalspanden fantastisk. Madrester og lignende kan altså trygt smides ud, uden at resten af kontoret skal lide under det.

Med pedalspande højner du standarden for renlighed og hygiejne på din arbejdsplads. Så hvad venter du på?

Comments are closed.