Få en god og sjov julefrokost med paintball

Få en god og sjov julefrokost med paintball

Lige gyldigt om det er vennerne, familien eller firmaet, du skal holde julefrokost med, er det en god ide at spille paintball, inden I sætter jer til bords og tager for jer af alle de mange retter som sild, fiskefiletter, frikadeller og flæskesteg. Paintball er en sjov aktivitet, hvor man kæmper mod hinanden på to hold, og det handler om at ramme hinanden med kugler i forskellige farver. Man har typisk en bane at løbe rundt på, hvor det er muligt at gemme sig for hinanden.

Hvis du gerne vil spille paintball til julefrokosten, kan du for eksempel gøre det hos paintballfabrikken.dk. De har stor erfaring med arrangementer som julefrokoster, hvor der er mange mennesker, som gerne vil have det sjovt. 

Paintballfabrikken.dk har to udendørsbaner. Selv hvis I er en stor gruppe fra for eksempel arbejdet, er det derfor muligt at komme til at spille alle sammen. Så kan I leje begge baner på samme tid. Som regel er der jo ikke så meget sne i november og december, selvom mange af os går og håber på det op til jul. I behøver derfor ikke at være alt for bekymrede for, at jeres paintballarrangement ikke bliver til noget på grund af vejret. Hvis det skulle ske, at der kommer sne, skal paintballfabrikken.dk nok finde på noget. I skal jo have en sjov aften lige meget hvad. 

Udover paintball kan I hos paintballfabrikken.dk også spille bumperballs,  zorb ball, bow tag, wipeout og prøve en jagtsimulator eller en skydebane. Hvis der er nogle i firmaet eller i familien, der ikke synes, at paintball er en sjov ide, er derfor også nogle ting, som de kan prøve af. Det gør, at alle får en sjov dag alligevel. 

Når I skal spille paintball, er det altid en god ide, at I ikke kommer i jeres fineste tøj. Selvom I får dragter på, kan I godt risikere, at malingen går igennem. Det er derfor en god ide at vente med at tage det fine julefrokosttøj på, til I er færdige med at spille paintball. Malingen er dog lavet af naturlige stoffer og kan nemt vaskes af ved 30 grader, men det er ærgerligt at skulle videre til fest med store pletter på sit fine tøj. 

I er velkomne til at tage nogle drikkevarer med til paintballfabrikken.dk, så I kan fejre vinderne og taberne efter kampen. Så kan I derfra tage videre til det sted, hvor I skal holde festen. 

Comments are closed.