Nyd en velsmagende færdigblanding af chai latte derhjemme

Nyd en velsmagende færdigblanding af chai latte derhjemme

En chai latte er en lækker varm drik, som består af den oprindelige indiske chai-te tilsat dejlig skummende, varm mælk, så den får en konsistens, der minder om en café latte. Chai latte er et velsmagende alternativ til café Latte, og den fås i flere smagsvarianter – med og uden koffein. Går du på café, så har du muligvis allerede smagt en chai latte. Det vil som regel være en David Rio Chai blanding, du får serveret på caféerne, for det er et af de mest populære mærker på markedet.

Tilsæt kogende vand til lækre færdigblandinger af chai latte

Det er hyggeligt at drikke chai latte derhjemme, og her kan du vælge enten at lave den fra bunden eller købe en færdigblanding. En chai latte består af sort te tilsat kardemomme, nelliker, kanel, anis og skummende mælk og serveres f.eks. med et drys chokolade på toppen. Chai-teen får en rundere og mere mild smag, når der tilsættes varm mælk, og det er en dejlig varm drik at kunne nyde indendørs, når det er koldt udenfor. Du kan gøre det endnu nemmere for dig selv ved at vælge at købe færdiglavet chai latte pulver, hvor du blot skal tilsætte varmt vand, og så har du en lækker chai latte.

David Rio tilbyder mange velsmagende færdigblandinger af chai latte

Vil du gerne have god kvalitet til rimelige priser, så kan det anbefales at vælge David Rio Chai, som er den originale chai latte, der fremstilles i San Fransisco. Dette mærke indeholder nøje udvalgt råvarer, hvilket giver en helt formidabel smag. David Rio har desuden en stor forkærlighed for dyr, hvilken er forklaringen på, at de forskellige varianter er opkaldt efter dyrearter. Du kan eksempelvis vælge Tiger Spice, som er den originale, cremede chai latte og en bestseller. Du kan også vælge Elephant Vanilla, som er baseret på de samme ingredienser som Tiger Spice, men som er blevet tilsat Madagaskar Bourbon Vanilla, der giver den en lækker vaniljesmag. Fortrækker du en chai latte uden sukker, så kan David Rio Orca hurtigt blive dit nye favoritmærke. Ingredienser og smag er næsten den samme som i Tiger Spice, men sukkeret er erstattet med sødemidlet Splenda. Vil du hverken have sukker eller koffein i din chai latte, så kan du vælge Flamingo Chai, som giver dig en rigtig god smagsoplevelse uden stimulanser. En af de netbutikker, som forhandler David Rio Chai er Drinkworld.dk, og her fås de mange varianter af høj kvalitet til billige priser med dag-til-dag-levering.

Comments are closed.